«Θα κάνουμε τον δικό μας αγώνα» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για τη αποψινή γενική καταστατική συνέλευση , αλλά και για τη διακοπή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. ν

Για τη διακοπή: «Μετά τις διακοπές καμία ομάδα δεν ξέρει πως θα αντιδράσει. Χρειαζόμασταν τη διακοπή για λόγους ξεκούρασης και τραυματισμών. Θεωρώ πως ήταν ευεργετική. Θα δουλεύαμε και σε θέματα ψυχολογίας και θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο και κόντρα στον Απόλλωνα. Με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο θα κάνουμε τον αγώνα μας για τους τρεις βαθμούς»

Για το ρόστερ: «Είναι αλήθεια και με αριθμούς. Έχουμε

το πιο μικρό ρόστερ και το πιο νεανικό. Γίνεται πάντως μια καλή προσπάθεια και φαίνεται. Είναι φυσιολογικό τα παιδία να έχουν κουραστεί. Θα παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι στον αγώνα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει διακοπή και πάλι»

Για τους διεθνείς: «Επέστρεψαν οι τρεις (Μακρής, Λαϊφης και Αμπουρτζάνια), σήμερα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα. Από αύριο θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα τις προπόνησης. Και ο Κάλβο αλλά και ο Νούχου προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ισμα δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του και θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα είναι κοντά μας. Εκτός είναι ο Γκαρσία και Ιακοβένκο»

Για την επιστροφή Πουλλαϊδη: «Επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι. Απόψε είναι η έκτακτή και καταστατική συνέλευση. Θα γίνει μια αλλαγή για το μέγιστο όριο μετοχών. Θα συζητηθεί και το οικονομικό κομμάτι και κόσμος της ομάδας θα κάνει τις εισηγήσεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα