Υπό τριήμερη κράτηση 45χρονος για υποθέσεις ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον άνδρα 45 χρόνων από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό τη προμήθεια και προμήθειας από άλλο πρόσωπο ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη περιοχή Ορόκλινης.

Σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα να σταματά 20 περίπου μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν οι αστυνομικοί, να κάνει επαναστροφή και να απομακρύνεται.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός του σταμάτησε και αφού βγήκε από αυτό με τον συνοδηγό, εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζοί.

Ο συνοδηγός του οχήματος ανακόπηκε από τους αστυνομικούς και από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 45χρονο από τη Λάρνακα ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας 51 χρονών επίσης από τη Λάρνακα, κατάφερε να διαφύγει και καταζητείται από την Αστυνομία.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του οδηγού του οχήματος, εντοπίστηκε άσπρη σκόνη συνολικού βάρους 130 γραμμαρίων και η ΥΚΑΝ διερευνά τη πιθανότητα να πρόκειται για ναρκωτικές ουσίες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα