«Υπάρχει μια καραμέλα μεγάλη το τελευταίο διάστημα» (video)

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και την αγωνιστική εικόνα της Ομόνοιας μίλησε σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

«Όπως όλα τα παιχνίδια, έτσι και με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι όπως όλα τα ντέρμπι και αυτό είναι κάθε εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ήρθε στην κατηγορία,
με νεαρούς παίκτες για διάκριση. Δεν υπάρχει άγχος και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Είναι μια γεροδεμένη ομάδα. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να είναι μια δυνατή ομάδα στην αμυντική λειτουργία».

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Έχουμε χάσει βαθμούς τους οποίους δεν έπρεπε να χάσουμε. Κάποια λάθη αλλά και κάποια άλλα λάθη μας έχουν κάνει να χάσουμε βαθμούς και θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

«Υπάρχει μια καραμέλα μεγάλη το τελευταίο διάστημα. Ότι η ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ναι θα έλεγα ότι βάσει τις ευκαιρίες που βρίσκει ο αντίπαλος είμαστε μια ομάδα που δεχόμαστε σε μεγάλο ποσοστό γκολ. Εγώ δεν έχω πει ότι η ομάδα θα είναι αλάνθαστη. Η ομάδα κτίστηκε με πόλους νέους παίκτες. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Με ευχαριστεί αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Δεν είχαμε διάρκεια και νομίζω ότι σιγά-σιγά βλέπουμε αυτό που θέλουμε».

«Είναι άδικο με αυτά που δίνουμε να μην παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Αυτό που χρειάζεται η Ομόνοια τώρα είναι ηρεμία και ειδικά από τον κόσμο. Είναι σημαντικό από όλους η ομάδα να βγει από την πίεση γιατί δεν κάνει καλό στην ομάδα».

«Η ομάδα βλέπει αγώνα με αγώνα. Χρειάζεται χρόνο. Είτε επιτυχία είτε μια αποτυχία, ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά. Αυτό φοβίζει τον κάθε αντίπαλο η παρουσία του κόσμου. Να είναι μέχρι το τέλος κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα