Υπ. Παιδείας: Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά

Τα ΚΙΕ θα λειτουργήσουν για διεξαγωγή των μαθημάτων την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 Με αφορμή την εξαγγελθείσα «24ωρη απεργία», από τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Α.Ε. Κ.Ι.Ε., η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, με τη σύμφωνο γνώμη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, ανακοινώνει ότι τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.), αύριο Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, θα λειτουργήσουν για διεξαγωγή των μαθημάτων.

Στην περίπτωση μη προσέλευσης Εκπαιδευτή για τη διδασκαλία μαθήματος, όπως περιγράφεται στη Συμφωνία που υπέγραψε,

με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, οι επηρεαζόμενοι μαθητές ή/και οι γονείς τους θα ενημερωθούν έγκαιρα από τους Διευθύνοντες.

Θα λειτουργήσουν τα Απογευματινά και Βραδινά Μαθήματα των Τεχνικών Σχολών την Τρίτη 17 Απριλίου

Με αφορμή την εξαγγελθείσα «24ωρη απεργία» από τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτών στα Απογευματινά και Βραδινά Μαθήματα των Τεχνικών Σχολών, η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά. Στην περίπτωση μη προσέλευσης Εκπαιδευτή για τη διδασκαλία μαθήματος όπως περιγράφεται στη Συμφωνία που υπέγραψε με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ο εκπαιδευτής οφείλει σύμφωνα με τη σύμβαση να αναπληρώσει το απωλεσθέν μάθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα