Ξυλοκόπησαν τον 16χρονο ύποπτο για τον φόνο του Μιχαήλ στη Λεμεσό

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 16χρονος το βράδυ της Τρίτης (19/3), ενώ βρισκόταν σε οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 16χρονου, τρία πρόσωπα τού επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν σε σπίτι και τον τραυμάτισαν. Ο 16χρονος μετά τον ξυλοδαρμό κατήγγειλε στην Αστυνομία τρία πρόσωπα, ηλικίας 20 με 21 χρόνων.

Για τους τρεις νεαρούς εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν. Ανακρινόμενοι ομολόγησαν τον ξυλοδαρμό και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο 16χρονος στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές και έλαβε εξιτήριο.

Πληροφορίες

αναφέρουν ότι ο 16χρονος θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ, που διαπράχθηκε την 14η Ιανουαρίου στα Πολεμίδια.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου βρισκόταν η υπόθεση του φόνου που διαπράχθηκε στις 14 Ιανουαρίου στη Λεμεσό με θύμα τον 44χρονο Χρίστο Μιχαήλ, αποφάσισε όπως ο 16χρονος αφεθεί ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους εξαιτίας προβλημάτων υγείας. O 44χρονος Μιχαήλ εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του σε χωράφι στην περιοχή.

Ο 16χρονος, μαζί με τα δύο αδέρφια του, 28 και 19 χρόνων, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου και κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, κλοπής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα