Ξόδεψε 100.000 για να γίνει Ρονάλντο

Νεαρός Δανός που ονομάζεται Shanta Ronaldo, κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον Κριστιάνο και ξημεροβραδιάζεται στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ για μία φωτογραφία μαζί του.

Σίγουρα το να έχεις ίνδαλμα κάποιον ποδοσφαιριστή δεν είναι κακό. Μόνο που αυτό που έκανε ένας νεαρός Δανός ξεφεύγει από το... υγιές του πράγματος. Ο εν λόγω τύπος που αυτοαποκαλείται Shanta Ronaldo,

έχει τρέλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έχει βαλθεί να του μοιάσει εμφανισιακά.

Γι αυτό το λόγο έχει ήδη ξοδέψει 100.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις, ενώ γυμνάζεται και ακολουθεί αυστηρή διατροφή. Οπως εξηγεί ο ίδιος: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι κοντά του. Περνάω πολλές φορές και πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, όπου ταξιδεύω συχνά και περιμένω να τον δω από τις 9:00 το πρωί μέχρι το απόγευμα. Δύο φορές έχουμε μιλήσει και έχουμε βγάλει φωτογραφίες. Ηταν οι δύο καλύτερες στιγμές της ζωής μου».

Οσο για το πως είναι η ζωή του σαν... Κριστιάνο, ο πιτσιρικάς που προφανώς το έχει χάσει λίγο, δηλώνει ότι όλα είναι φυσιολογικά: «Οι κοντινοί μου άνθρωποι το έχουν αποδεχτεί και με φωνάζουν Ρονάλντο. Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι είμαι τρελός, αλλά έτσι είμαι και δεν θέλω να αλλάξω. Είμαι ο Ρονάλντο». Το θέμα βέβαια είναι ότι ποδοσφαιρικά όσα και να ξοδέψει, δεν γίνεται να κατακτήσει τρεις «Χρυσές Μπάλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα