Σκωτσέζοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 26 φορές

Δύο ακόμη ζευγάρια, που επισκέφθηκαν 26 φορές την Αγία Νάπα, τιμήθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια τελετής στο Δημοτικό Μέγαρο και ανακηρύχθηκαν σε Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «τα ζευγάρια είναι οι Ronald - Anne Gordon και William - Emily Barnett από τη Σκωτία, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα για τις διακοπές τους 26 φορές».

Τις αναμνηστικές πλακέτες απένειμε εκ μέρους του Δημάρχου Αγίας Νάπας ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρίστος Ζαννέττος, ο οποίος «τους ευχαρίστησε

θερμά για τις πολλαπλές τους επισκέψεις, κάτι που φανερώνει στην πράξη πόσο καλοί και πιστοί φίλοι είναι της Αγίας Νάπας και της Κύπρου», ενώ τους ευχήθηκε «να πραγματοποιήσουν πολλά ακόμη ταξίδια στην περιοχή».

Οι Σκοτσέζοι τουρίστες «ευχαρίστησαν θερμά τόσο το Δήμαρχο όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφασή τους να τους τιμήσουν και υποσχέθηκαν ότι θα πραγματοποιήσουν και άλλες επισκέψεις στο εγγύς μέλλον".

Εξέφρασαν μάλιστα τη βεβαιότητα ότι "εάν αυτό το γεγονός γνωστοποιηθεί στους συμπατριώτες μας από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τότε όλοι θα θέλουν να έρθουν πολλές φορές στην Αγία Νάπα».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα