Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα Δία Βίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Οι εγγραφές στα Προγράμματα Δία Βίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΠΔΒΕΕΚ) - (Απογευματινά και Βραδινά Τμήματα Τεχνικής Σχολής) Πάφου ξεκίνησα και συνεχίζονται,  σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των απογευματινών και βραδινών τμημάτων της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Όπως αναφέρεται, δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας ανεξαρτήτως ακαδημαϊκών προσόντων , οι οποίοι θα έχουν συμπληρώσει το 18ος της ηλικίας κατά την 1η Οκτωβρίου του έτους εγγραφής.

Άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ος της ηλικίας τους μπορούν

να εγγραφούν σε εξαιρετικές περιπτώσεις κατόπιν άδειας από τον προϊστάμενο των Προγραμμάτων Δία Βία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής, προστίθεται στην ανακοίνωση,  σε όλα τα προγράμματα είναι η καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Σε σχέση με την έναρξη μαθημάτων αναφέρεται ότι τα μονοετή προγράμματα ξεκινούν το αργότερο την 15 Οκτωβρίου. Τα τριετή προγράμματα ξεκινούν τον Οκτώβριο με τελευταία ημερομηνία έναρξη τη 15η Οκτωβρίου.

Επίσης για τους ενδιαφερόμενους για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποταθούν στο  τηλέφωνο 26-932683 ή στην Τεχνική Σχολή Πάφου μεταξύ 17:30 - 20:30.

Ακόμη , συνεχίζει η ανακοίνωση, οι  εγγραφές στις Εσπερινές Σχολές Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται μέχρι την έναρξη των μαθημάτων. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου. Απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής σε όλα τα προγράμματα είναι η καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.
Τα μαθήματα στις ΕΣΤΕΕ ξεκινούν εντός Σεπτεμβρίου.

Επίσης για πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 26-932683 η στην Τεχνική Σχολή Πάφου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα