Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards

Υποψήφιο για να λάβει μια σημαντική διάκριση είναι το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Το εστιατόριο που έγινε συνώνυμο με την κορυφαία φιλοξενία και τις παραδοσιακές γεύσεις, είναι υποψήφιο για βραβείο στην κατηγορία «Εστιατόριο Ξενοδοχείου Μεσογειακή Κουζίνα», στα Cyprus Eating Awards 2020.

Mε ένα πλούσιο μενού που ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γεμάτο με γεύσεις από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας,

το αγαπημένο Ουζομεζεδοπωλείο καταφέρνει με ξεχωριστό τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα. Η διακριτική πινελιά γκουρμέ στοιχείου που ενσωματώνουν στα εκλεκτά πιάτα οι άριστοι σεφ του Ελληνικού, απογειώνουν την ποιότητα και την φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων που χρησιμοποιούν, ταξιδεύοντας τον κάθε καλοφαγά στους πιο μαγευτικούς νησιώτικους προορισμούς.

Είτε είστε λάτρεις του κρέατος, του ψαριού ή απλά λατρεύετε τις χορτοφαγικές απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας, στο μοναδικό αυθεντικό μεζεδοπωλείο της Κύπρου, θα τα βρείτε όλα!

Τα Cyprus Eating Awards, διοργανώνονται από το Check In Cyprus για 16η χρονιά και επιβραβεύουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Για να ψηφίσετε το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο επισκεφθείτε άμεσα το www.checkincyprus.com ή τηλεφωνήστε στο 900-31-391 και ακολουθήστε τις οδηγίες του τηλεφωνητή ή στείλτε SMS στο 5588. Μπορείτε να ψηφίζετε για το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο, Cyprus Eating Awards,elliniko ouzomezedopoleio, Cyprus Eating Awards