Βροχές μέχρι και χιόνια… και ξαφνικά άνοδος θερμοκρασίας

Βαρομετρικό χαμηλό αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σάββατο.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με λίγες τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι,

3 με 4 μποφόρ, αλλά στα βόρεια μέχρι ανατολικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη.

Διαβάστε επίσης: Άρχισαν ακραία καιρικά φαινόμενα - Περιορισμένη ορατότητα

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα, στις περισσότερες περιοχές, και μεμονωμένες καταιγίδες. Προς τις πρωινές κυρίως ώρες οι βροχές κατά τόπους δυνατό να είναι παρατεταμένες ή και έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με κακοκαιρία

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές κατά τόπους δυνατό να είναι παρατεταμένες ή και έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, και στα προσήνεμα το απόγευμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Έτσι θα οδηγείτε με ασφάλεια σε βρεγμένο οδόστρωμα

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές κατά τόπους δυνατό να είναι παρατεταμένες ή και έντονες. Στην περιοχή του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση, που τη νύκτα δυνατό να επεκταθεί και στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή αρχικά αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Σταδιακά ο καιρός θα σημειώσει σημαντική βελτίωση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα