Βροχερός καιρός τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα δυτικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα

πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν διαστήματα με αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μέχρι το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις περιοχές εκδήλωσης καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα