"Σημαντικό για όλους μας στο κλαμπ να πάρουμε το κύπελλο"

Ο Αντριάν Σαρδινέρο ήταν ο Stoiximan MVP του Απόλλωνα στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ (3-0) στο Τσίρειο Στάδιο για την 9η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Η ανάδειξη του Ισπανού μεσοεπιθετικού, έγινε μετά από ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε από τους αθλητικούς συντάκτες οι οποίοι επιμελούνται καθημερινά το

ρεπορτάζ του Απόλλωνα.

Ο 27χρονος αφού ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρία δήλωσε τα πιο κάτω στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube:

«Είμαι χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχα στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Γνωρίζαμε όταν ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι, κυρίως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε τον αγώνα. Στο παιγνίδι αποδώσαμε καλύτερα από την ΑΕΚ και πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας διατηρούν στην διεκδίκηση του πρωταθήματος».

Για το κύπελλο είπε: «Ο τελικός είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και να το κατακτήσουμε για τρίτη διαδοχική χρονιά. Είναι σημαντικό για το κλαμπ, για τον κόσμο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές: «Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί και η μέχρι τώρα στήριξη τους ήταν σπουδαία. Για μας είναι ο δωδέκατος παίκτης. Είναι σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο όπως και πέρσι με το ΑΠΟΕΛ. Με την παρουσία τους σίγουρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα επειδή είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα