Συνεργάζεται με τις Αρχές ο Μούζος μετά τη σύλληψή του

Αμέσως μετά τη σημερινή, επεισοδιακή σύλληψη του Ηλία Μούζου, σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατ’ αστυνομικών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η ανακριτική ομάδα έπιασε δουλειά. Ο Ηλίας Μούζος φαίνεται ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και δίνει στοιχεία και λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όπως αρμοδίως πληροφορείται το Sigmalive, ο Ηλίας Μούζος φαίνεται να

έχει πρόθεση να μιλήσει και να δώσει στοιχεία.

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής, είναι ότι ο Ηλίας Μούζος συνεργάζεται με την αστυνομική ομάδα που τον ανακρίνει», τονίζουν οι ίδιες πηγές στο Sigmalive.

Ήδη ο Μούζος υπέδειξε χώρο στον οποίο υπήρχε κρυμμένος οπλισμός, κάτι που επιβεβαιώνει την πρόθεσή του για συνεργασία με τις Αρχές.

Οι αστυνομικές έρευνες, πάντως, συνεχίζονται και φαίνεται να επικεντρώνονται σε υποστατικό στο οποίο φέρεται να διέμενε ο Μούζος στο Καπηλειό.

Νωρίτερα, στην ορεινή Λεμεσό, έπεσε η αυλαία της καταδίωξης του Ηλία Μούζου, μετά την επεισοδιακή σύλληψη του, μετά από τροχαίο που είχε με πολίτες.

Εξάλλου, κυκλοφόρησε φωτογραφία με τη μεταφορά του Μούζου, ο οποίος κρύβει με κουκούλα το κεφάλι του, από την ορεινή Λεμεσό από άνδρες του ΤΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα