Βότκα υψηλότερης ποιότητας 2017

H elit® Ultra Luxury Vodka σηκώνει ένα ποτήρι μαρτίνι και κάνει πρόποση για να γιορτάσει την επιτυχία της τελευταίας βαθμολογίας από το Tastings.com, την Διεθνή Επιτροπή Αξιολόγησης Οινοπνευματωδών Ποτών. Για έκτη φορά, στο παλαιότερο ετήσιο Διεθνή Διαγωνισμό Οινοπνευματωδών Ποτών, η elit® Ultra Luxury Vodka αξιολογήθηκε σαν πλατινένια με 97 βαθμούς – την υψηλότερη βαθμολογία μη αρωματισμένων βότκα για το 2017. Η επιτροπή χαρακτήρισε την εξαιρετικά πολυτελή

βότκα της Stoli Group: «Υπέροχα βελούδινη και γευστική βότκα της υψηλότερης ποιότητας»!

Εδώ και 24 χρόνια η πολυβραβευμένη Διεθνής Επιτροπή Αξιολόγησης Οινοπνευματωδών Ποτών, υποστηριζόμενη από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών, βαθμολογεί οινοπνευματώδη ποτά σε μια κλίμακα επί τοις 100. Οι υποβολές υποψηφιοτήτων κρίνονται από το υψηλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό του Tastings.com, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες και αγοραστές από καταστήματα μεταπώλησης και εστιατόρια, χρησιμοποιώντας μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cornell.

Ο Brent Lamberti, Διευθυντής Ποτών Πολυτελείας του ομίλου Stoli® Αμερικής, δήλωσε ότι: «…η διαδικασία παρασκευής της elit® Ultra Luxury Vodka είναι μοναδική στο είδος της και ελέγχεται με αλάνθαστη ακρίβεια. Αυτή η πλατινένια αξιολόγηση αντανακλά τη διαδικασίας παραγωγής, η οποία συνδυάζει την υψηλή ικανότητα και πάθος των έμπειρων ποτοποιών και αποστακτηρίων υπερσύγχρονης τεχνολογίας! Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για κρύο φιλτράρισμα είναι μοναδική στο είδος της, και ο λόγος του τελευταίου επιτεύγματος του ομίλου Stoli®».

Σήμερα, είναι σε εξέλιξη ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοκτέιλ της elit® Ultra Luxury Vodka, το elit® art of martini, ο οποίος ψάχνει σε όλο τον κόσμο οραματιστές στην τέχνη παρασκευής μαρτίνι. Εξήντα νικητές από διάφορες πόλεις και χώρες θα συναντηθούν στην Ιμπίζα της Ισπανίας τέλη Σεπτεμβρίου για να διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο.

Για να μάθετε περισσότερα για την elit® Ultra Luxury Vodka, ακολουθήστε μας στο Instagram, το Facebook, και το Twitter.

Το Tastings.com, η Διεθνής Επιτροπή Αξιολόγησης Οινοπνευματωδών Ποτών, ανακοινώνει τα αποτελέσματα στους καταναλωτές και το εμπόριο μέσω της ιστοσελίδας www.Tastings.com, και μέσω κοινωνικών δικτύων @tastingsbti.

H Stoli® Group, μέλος του ομίλου SPI – από τους μεγαλύτερους ομίλους ποτών πολυτελείας παγκοσμίως - ιδρύθηκε το 2013 σαν παράρτημα υπεύθυνο για την διαχείριση, διανομή και μάρκετινγκ των προϊόντων της SPI.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βότκα, 2017,votka, 2017