Βοήθεια προς ηλικιωμένους προσφέρει η Εβραϊκή Κοινότητα

H εβραϊκή κοινότητα στην Κύπρο, εισήγαγε μεγάλες ποσότητες φαγητού, ιατρικές μάσκες και αντιβακτηριδιακά τζελ και άρχισε ήδη τη διανομή τους, με στόχο να στηρίξει τους ηλικιωμένους στην Κύπρο.

Ανακοίνωση της Εβραϊκής Κοινότητας αναφέρει ότι σε συνεργασία με τον «Κύκλο Φιλίας», ο οποίος βοηθά παιδιά με ειδικές ανάγκες, άρχισε μαζί με εθελοντές από τον οργανισμό και εθελοντές από την εβραϊκή κοινότητα, να παραδίδει

αγαθά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Σακάχ Αβνί, ευχαρίστησε τους εθελοντές,  τους υποστηρικτές και τους δωρητές που πραγματοποίησαν αυτήν την προσπάθεια με την υποστήριξη του Αρχιραβίνου της Κύπρου Αρη Ζέεβ Ρασκίν ο οποίος έκανε μεγάλες προσπάθειες να προσφερθούν αυτά τα αγαθά στην Κύπρο.

Σε δικές του δηλώσεις, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Aρχιραβίνος Ρασκίν προσευχήθηκε για όλους στην Κύπρο και εξήρε τον ρόλο των γιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας που συνεισφέρουν τα μέγιστα.

Κάλεσε όλους να μείνουν ενωμένοι ως κυπριακή και εβραϊκή κοινότητα και υπενθύμισε ότι η φιλία των δύο κοινοτήτων κρατά πολλά χρόνια.

Ο κόσμος, είπε, πρέπει να λειτουργεί με βάση την καλοσύνη και να στηρίζει ο ένας τον άλλο αυτές τις μέρες. Τέλος είπε ότι αν κάποιος θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τον `Κύκλο Φίλιας` Friendship Circle: +357 97835501 ή +357 24242770.

Keywords
Τυχαία Θέματα