Βλέπει και κάτω…

ΕΘΝΙΚΟΣΗ νέα ήττα από την Αγία Νάπα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μείωσε τις αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Εθνικός πλέον βλέπει και κάτω, αφού η διαφορά από την -προτελευταία και επόμενη αντίπαλο- Δόξα, ψαλιδίστηκε στους έξι βαθμούς. Ναι μεν η προσφυγική ομάδα νιώθει ακόμα άνετα, ωστόσο δεν αισθάνεται την… ασφάλεια των προηγούμενων εβδομάδων.Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μπόρτζιε Τζιούρεφ θα φιλοξενήσει τη Δόξα και θέλει τη νίκη προκειμένου να κλειδώσει κατά μεγάλο ποσοστό

την παραμονή της. Το παιγνίδι προδιαγράφεται αρκετά δύσκολο και οι γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παράλληλα θα επιδιώξουν να πάρουν και εκδίκηση, λόγω των δυο ηττών από τη Δόξα σε ισάριθμα φετινά παιγνίδια.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή. Θα ακολουθήσουν διαδοχικά ρεπό για το Πάσχα και αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο γήπεδο και στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το αρνητικό για την προσφυγική ομάδα είναι οι πολλές απουσίες. Συνολικά θα λείψουν τέσσερις ποδοσφαιριστές λόγω καρτών. Πρόκειται για τους Χριστοφή, Βάλντο, Μαμαντού και Στόλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα