Πάρθηκαν αποφάσεις και ανακοινώνονται

ΑΠΟΛΛΩΝΣήμερα θα γνωστοποιήσει τα διορθωτικά μέτρα η διοίκηση του Απόλλωνα, η οποία συνεδρίασε πέραν των τριών ωρών χθες βράδυΣήμερα τα σπουδαία όσον αφορά το θέμα τεχνικής ηγεσίας στον Απόλλωνα, αφού η μαραθώνια χθεσινή συνεδρία της διοίκησης (διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες) δεν έβγαλε άσπρο καπνό. Φαίνεται πάντως ότι έχουν κατ' αρχήν πάρει τις αποφάσεις τους όσον αφορά το μέλλον της ομάδας, όμως οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα. Οι «κυανόλευκοι» παράγοντες θα συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις για να αποφασίσουν κυρίως για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τον προπονητή. Είναι φανερό ότι στον Απόλλωνα

προσπαθούν να πάρουν την καλύτερη απόφαση με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος του μαραθωνίου και οι διοικούντες τη λεμεσιανή ομάδα θέλουν να επιλέξουν σωστά τον άνθρωπο που θα κληθεί να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου, σε περίπτωση που η απόφαση είναι να διακοπεί η συνεργασία με τον κ. Αντόνε. Πέραν του θέματος προπονητή, στη χθεσινοβραδινή συνεδρία οι παράγοντες του Απόλλωνα συζήτησαν τα αίτια της κακής εμφάνισης και της ήττας από την Ανόρθωση το περασμένο Σάββατο.«Ενωμένοι στον δύσκολο δρόμο»Χθες η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα «Η ιστορία μας δίδαξε ότι ο Απόλλωνας αυτό το οποίο κέρδιζε το κέρδιζε με το σπαθί του, μέσα από αντίξοες και δύσκολες καταστάσεις. Ουδέποτε χαρίστηκε το παραμικρό στην ομάδα μας, απεναντίας ό,τι κέρδισε το κέρδισε με αίμα και ιδρώτα. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο δρόμος μας θα ήταν δύσβατος, γεμάτος από εμπόδια, κάποια από τα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε ξεπεράσει με περισσότερη επιτυχία.

Έξι μόλις αγώνες πριν από το τέλος, η ομάδα μας κόντρα σε όλους και σε όλα παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εκεί θα επιδιώξει να παραμείνει μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-2015. Πεισμωμένοι και οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι γνωρίζουν ότι μέσα από τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές θα πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο όνειρο του κάθε Απολλωνίστα! Ενωμένοι και συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο, τον οποίο ΟΛΟΙ μαζί χαράξαμε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της κυανόλευκης εταιρείας.Προβλήματα για πέντεΣτο αγωνιστικό τομέα, πέντε ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του κ. Αντόνε. Οι Βασιλείου και Ρομπέρ συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, ενώ οι Γκίε, Νούνο Λόπες και Χούγκο Λόπες έκαναν ατομικό καθαρά για προληπτικούς λόγους. Στον Απόλλωνα περιμένουν ότι ο Ρομπέρ θα ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι εκτός Κύπρου βρίσκονται οι Στυλιανού και Αντράντε, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο πρώτος στο Βέλγιο και ο δεύτερος στην Πορτογαλία. Ο Στυλιανού αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο μεθαύριο.Ξανά μπαμπάς ο ΣανγκόιΤο δεύτερό της παιδί απέκτησε χθες το πρωί η οικογένεια του Γκαστόν Σανγκόι, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο, στην πολυκλινική «Υγεία» στη Λεμεσό, την κορούλα τους. Όπως είναι λογικό, ο Αργεντινός άσος του Απόλλωνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά τον Μπαστιάν απέκτησε και κορούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα