ΒΙΝΤΕΟ: Εξομολόγηση ψυχής – «Δεν μπορούσα να το πιστέψω – Είμαστε οικογένεια»

Στην εκπομπή Ήρθε κι Έδεσε του ΣΙΓΜΑ φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Βουχούρη από τη Χίο, η ιστορία της οποίας έγινε ευρέως γνωστή μέσα από ένα πάρτι – έκπληξη που της διοργάνωσε ο γιος της Γιώργος. Η περιπέτεια της κ.Βουχούρη ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στις 5 Μαρτίου του 2021, όταν εισήχθη στο Νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης.

Οι συνεχείς εξετάσεις, όμως, οδήγησαν στην ακριβή διάγνωση, αυτή της οξείας μυελογενούς λευχαιμίας (ΟΜΛ) δηλαδή ενός καρκίνου των κυττάρων της λευκής σειράς, που χαρακτηρίζεται από ραγδαία ανάπτυξη των λευκών αιμοσφαιρίων που συσσωρεύονται στο μυελό των οστών και εμποδίζουν την αιμοποίηση. Ο Σάκης Βαλαβάνης από τη Δράμα ήταν ο «φύλακας άγγελός» της αφού ήταν ο άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε ιστοσυμβατός 100%.

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή που η κ.Δέσποινα γνωρίζει τον δότη που της έσωσε τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ φιλοξενήθηκαν και οι 3 (η Δέσποινα Βουχούρη, ο γιος της Γιώργος και ο Σάκης). Οι στιγμές όπως είπαν ήταν συγκινητικές ενώ και οι τρεις τόνισαν την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για το εύκολο της διαδικασίας να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω..», είπε η κ.Δέσποινα εξιστορώντας το πώς ένιωσε τη μέρα που έγινε το πάρτι στην αυλή της όπου γνώρισε τον δότη της. Απ’ την πλευρά του ο Σάκης Βαλαβάνης είπε πως η Δέσποινα είναι αδελφή του και είναι η ηρωίδα του. Η κ.Δέσποινα έστειλε μέσω της εκπομπής την αγάπη της και στον άλλο της «αδελφό», τον αδελφό του Σάκη Βαλαβάνη ο οποίος διαμένει τα τελευταία 8 χρόνια στη Λεμεσό.

Ο γιος της κ.Δέσποινας απ’ την πλευρά του μίλησε για τις ενέργειες που έκανε μέχρι να φθάσει στα ίχνη του Σάκη. «Κάναμε μια βιντεοκλήση και δεν ξέραμε τι να πει ο ένας στον άλλο…», είπε ο Γιώργος ο οποίος είπε πως ετοίμαζε αρκετό καιρό προηγουμένως την έκπληξη στη μητέρα του.

Στο βίντεο πιο κάτω η φιλοξενία των τριών στο Ήρθε κι Έδεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΙΝΤΕΟ, Εξομολόγηση, – Δεν, – Είμαστε,vinteo, exomologisi, – den, – eimaste