Βγαίνει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ και καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα
Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί απόψε (19:30) στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να πρέπει ν' ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Θ. Νικολαΐδης», για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού

για τη Θεσσαλονίκη, όπου απόψε οι «πράσινοι» διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του υπέρ τους 2-0 της Λεωφόρου. Ο ελληνοποιημένος μέσος, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (όπως και ο Τελάντερ), αλλά συμπεριλήφθηκε στην 20μελη αποστολή, έστω και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση στο Κορωπί, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου τούς Οδ. Βλαχοδήμο, Στιλ, Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλη, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδη, Χατζηγιοβάνη, Μολίνς και Πίσπα.

Ντοπάρισμα
Μετά το ντοπάρισμα των οπαδών που είδαν τα πρώτα 15 λεπτά της χθεσινής προπόνησης στην Τούμπα, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στην τακτική του δεύτερου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και τις στημένες φάσεις.
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Εβγέν Σάχοφ γυμνάστηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης. Εκτός αυτής έμειναν οι Μπρκιτς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Χαρίσης, Κουλούρης και ο τραυματίας Μυστακίδης.

Οι 19 που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός είναι οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Ματθαίου, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα