Βελτιωμένος με προοπτική

Πέρασε από πολλές κριτικές τις περασμένες εβδομάδες ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Πίτ Φελτχουιζέν, τόσο για την αγωνιστική του εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για την εμφάνιση του με τον Ερμή.

Ναι ο Ολλανδός τερματοφύλακας δεν είχε καλή απόδοση στους δυο πιο πάνω αγώνες και έκανε και ένα τεράστιο λάθος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με

την Ομόνοια να χάνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως δεν παύει να έχει πίσω του μια μεγάλη καριέρα στην Ολλανδία. Δεν είναι τυχαία αυτή η καριέρα και το είδαμε χθες.

Ο Φελτχούιζεν πραγματοποίησε χθες την 3η του συμμετοχή με την φανέλα της Ομόνοιας. Πιο σταθερός από ποτέ πιο σίγουρος στις ενέργειες του βοήθησε και αυτός προκειμένου η ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ουσιαστικά αυτός με τις επεμβάσεις του στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ χάρισε την νίκη στην Ομόνοια.

Στο 85ο λεπτό και στο τετ-α-τετ με τον Αλνταϊρ βγήκε νικητής και όχι τυχαία, αφού δεν βιάστηκε να πάρει την απόφαση του και στο 88ο λεπτό πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Σοάρες δίνοντας στην Ομόνοια τη νίκη που χρειαζόταν όσο ποτέ άλλο.

Ο Ολλανδός κήπερ ήταν ανεβασμένος. Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να αποδείξει πως μόνο τυχαία δεν είναι η καριέρα που κουβαλά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τον πίστεψε και γι’ αυτό άλλωστε του δίνει τις ευκαιρίες. Τώρα αν θα τις πάρει…είναι δική του απόφαση.

Η πρώτη φορά που η ομάδα κράτησε ανέπαφη την εστία της και αυτό ανήκει στον Φελτχούιζεν αναμένεται να δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα αλλά κυρίως στον Ολλανδό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα