Nυχτερινή έξοδος για τον Αλέξη Τσίπρα και την σύζυγό του Μπέτυ στο Μοναστηράκι

Νυχτερινή έξοδο είχε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγο του Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μοναστηράκι.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που ολοκλήρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και στις Βρυξέλλες, έφθασε

στο εστιατόριο «Νεράτζι» στην οδό Μητροπόλεως στις 11 και 20 το βράδυ μαζί με την σύζυγο του.

Και οι δυο έφθασαν με αξιοπρόσεκτη διακριτικότητα στο σημείο, καθώς δεν χρησιμοποίησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειας του, χωρίς να τραβήξει την προσοχή των διερχομένων.

Το όχημα σταμάτησε ακριβώς έξω από το εστιατόριο και πρώτος βγήκε από το αυτοκίνητο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορούσε σακάκι και πουκάμισο και πίσω του ακολουθούσε η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία φορούσε λευκό σακάκι και λευκό παντελόνι. Περπάτησαν μέχρι το εστιατόριο και κάθισαν σε ένα τραπέζι στο βάθος. Μέσα στο κατάστημα δεν υπήρχαν πολλά τραπέζια γεμάτα εκείνη την ώρα.

Καθώς δεν υπήρχε πομπή, συνοδευτικά αυτοκίνητα ή μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας (από πίσω διέκρινα ακόμη ένα όχημα της ασφάλειας του) ελάχιστοι από τους περαστικούς κατάλαβαν ότι ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο σημείο. Μάλιστα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας όση ώρα ο κ. Τσίπρας βρισκόταν μέσα στο εστιατόριο δεν στέκονταν στην είσοδο του καταστήματος, αλλά διακριτικά στο πεζοδρόμιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο «Νεράτζι», στο οποίο πέρασε το σαββατόβραδο ο πρωθυπουργός, στεγάζεται σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια που υπάρχουν στο Μοναστηράκι το οποίο ανακαινίστηκε διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία του. Το ασπρόμαυρο πάτωμα μοιάζει με σκάκι, ενώ υπάρχουν χρωματιστά βιτρό και παλαιωμένα έπιπλα. Στο μενού του περιλαμβάνονται κρεατικά, θαλασσινά, πίτσες και σαλάτες. Από αυτά ξεχωρίζουν η φάβα με το αργοψημένο χταπόδι και η αρνίσια σπάλα με κρέμα μελιτζάνας και λαδοτύρι. Πολλοί όμως το επισκέπτονται για τα γλυκά, τα ελληνικά κρασιά και τα ποτά του.


ieimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα