Βαρνάβα: Ο Σιζόπουλος να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που επικαλείται

Ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Βαρνάβα, κάλεσε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που ο ίδιος επικαλείται "σε σχέση με την υπόθεση στην οποία ενδέχεται να εμπλέκεται σε διάπραξη ποινικών αδικημάτων".

Ο κ. Βαρνάβα αναφέρει σε γραπτή του δήλωση πως ο κ. Σιζόπουλος "προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του λαού, με το να εμπλέκει τη Βουλή των Αντιπροσώπων,

λέγοντας ότι κατέθεσε όλα τα στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση στη Βουλή και η υπόθεση έχει κλείσει".

Ο κ. Βαρνάβα σημειώνει πως σε απάντηση δικής του επιστολής, ημερομηνίας 24 Μαρτίου 2023, την οποία ο ίδιος δημοσιοποίησε, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, "βάζει τα πράγματα στην θέση τους, αδειάζοντας τον Μαρίνο Σιζόπουλο, στα όσα ο ίδιος επικαλείται, προσπαθώντας να καλυφθεί για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα στα οποία εμπλέκεται".

Σύμφωνα με τον κ. Βαρνάβα, βάσει των πιο πάνω τοποθετήσεων της Προέδρου, η Βουλή των Αντιπροσώπων δεν έχει κανένα συνταγματικό δικαίωμα να εξετάσει τέτοιου είδους υποθέσεις, που άπτονται ενδεχόμενων ποινικών αδικημάτων.

Ο κ. Βαρνάβα κάλεσε τον κ. Σιζόπουλο να προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων που ο ίδιος επικαλείται, ότι κατέθεσε στην Βουλής των Αντιπροσώπων ώστε ο λαός να γνωρίζει την αλήθεια, προσθέτοντας πως "διαφορετικά θα μείνει ακόμη μία φορά εκτεθειμένος ενώπιων του λαού".

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα