Έτσι δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες μαθητικές σε αλλοδαπούς

Για τις συλλήψεις  που αφορούν το κύκλωμα το οποίο εκδίδει πλαστές άδειες οδήγησης στη Λεμεσό σε άτομα από τρίτες χώρες, μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο εκπρόσωπος τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα άτομα, τέσσερις Κύπριοι και πέντε αλλοδαποί. Είπε ακόμη πως έχουν εκδοθεί ακόμα 18 εντάλματα σύλληψης όπου τα πρόσωπα καταζητούνται.

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως αναμένεται οι επτά που

βρίσκονται υπό κράτηση και λήγει το ένταλμα προσωποκράτησης τους σήμερα Τετάρτη 4/4, να ζητηθεί ανανέωση της κράτησης τους στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Όσον αφορά το κύκλωμα που εκδίδει τις πλαστές άδειες οδήγησης, ο Λευτέρης Κυριάκου,  δήλωσε πως «φαίνεται να αποτελεί ένα κύκλωμα το οποίο εξασφάλιζε σε αλλοδαπούς οι οποίοι δεν ήταν δικαιούχοι ή βρίσκονταν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία άδειες οδηγήσεις μηχανοκίνητων οχημάτων χωρίς να πληρούν τα προσόντα ή να μην έχουν τα απαραίτητα έγγραφα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι όλες οι αιτήσεις πρόκειται για άτομα από τρίτες χώρες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Στο λιμάνι Λεμεσού το υποβρύχιο ταχείας επίθεσης San Juan των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτσι δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες μαθητικές σε αλλοδαπούς,