Τσόρνιγκερ: «Δεν με αφορά τι έγινε παλιά, πρέπει να πείσουμε τον κόσμο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά την εντός έδρας ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από την Πάφο με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Αναλυτικά:

«Γεια σας. Κακό αποτέλεσμα, κακή εμφάνιση. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Κάναμε πολλά λάθη, δική μου ευθύνη λόγω της τοποθέτησης των παικτών. Η ομάδα δεν έδειξε αυτά που έδειξε σε προηγούμενους

αγώνες, ειδικά με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Μας έκλεισαν τους χώρους, φανήκαμε πιο αργοί. Είχαμε κάποιες φάσεις που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε εκεί κάτι από το παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε, όπως για παράδειγμα με την ευκαιρία του Γιάνγκα. Τελείωσε ο σημερινός αγώνας, όχι το φετινό πρωτάθλημα. Δεν τα παρατάμε. Δεν με αφορά τι έγινε παλιά. Να αναλύσουμε τον επόμενο αγώνα, να δούμε μπροστά, να κάνουμε σωστές επιλογές. Να βρούμε τα κότσια να δείξουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να κρατάμε τον κόσμο κοντά μας. Να τους πείσουμε ότι μπορούμε, όπως πείσαμε και αυτούς που δεν πίστευαν στην αρχή της χρονιάς. Είναι η ώρα να αντιληφθούν όλοι την στιγμή και το σημείο που βρισκόμαστε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Χθες μας επισκέφθηκε στο προπονητικό κέντρο ένα παιδί με προβλήματα υγείας και μας έδειξε πως είναι να πολεμάς. Αυτή την στιγμή έχει πόλεμο. Δεν βλέπω γιατί εμείς πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να πιστέψουμε και να παλεύουμε για το καλύτερο μέχρι τέλους. Ποτέ δεν ήταν εύκολο. Από την αρχή παλεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους οπαδούς.

Σήμερα οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια που μας δίνουν και να την βγάλουμε στο γήπεδο, κάτι που δεν κάναμε σήμερα.

Δεν θα το βάλω στα πόδια. Δεν αλλάξαμε κάτι στα τελευταία ματς. Αυτό που άλλαξε είναι πως είμαστε εμείς ενάντια στις άλλες 5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Κάποια ματς τα κερδίσαμε, άλλα ισοπαλία. Τα περισσότερα ματς ήταν ισορροπημένα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για 30 δευτερόλεπτα. Με τη Δόξα για παράδειγμα δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, δεν έχει εύκολο παιχνίδι. Αυτό που άλλαξε είναι η ποιότητα των αντιπάλων. Χάσαμε το μομέντουμ, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Δεν μπορώ όμως να παίρνω την ευθύνη για όλα.

Πρέπει να δείτε ξανά τα 9 παιχνίδια για να καταλάβετε τι έγινε στα παιχνίδια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε και είναι η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα