Τσιμεντοποιία Βασιλικού στη συλλογή φθαρμένων ελαστικών

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού θα συμμετάσχει στις 7 Νοεμβρίου, στην εθελοντική δράση για τη συλλογή φθαρμένων ελαστικών από την περιοχή Αγίου Συλά, στη Λεμεσό. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Ύψωνα, στο Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και άλλους φορείς και στόχο έχει την καθαριότητα του χώρου από τα ελαστικά που έχουν παράνομα συσσωρευθεί εκεί.

Μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της στρατηγικής της για Αειφόρο Ανάπτυξη, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού με εθελοντική

προσφορά του ανθρώπινου δυναμικού της, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

Τα ελαστικά θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού για κατανάλωση στη Γραμμή Εναλλακτικών Καυσίμων της εταιρείας, η οποία έχει λειτουργήσει το 2014.

Η πολιτική μας για Αειφόρο Ανάπτυξη αποτελεί τη δέσμευση μας για ελαχιστοποίηση των συνεπειών από τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες επί των οικοσυστημάτων και της κοινωνικής προόδου, με την προώθηση βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης στις τοπικές κοινωνίες.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού έχει αφιερώσει το 2015 στο Περιβάλλον και γι’ αυτό το λόγο έχει προχωρήσει σε ανάλογες δραστηριότητες και εφαρμογή καλών πρακτικών, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του οργανισμού έχοντας ως βασικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα θεωρεί ότι μέσω αυτών των δράσεων αναπτύσσεται η περιβαλλοντική συνείδηση ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνεται η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων δίνοντας τους την ευκαιρία να συνεργαστούν ομαδικά για το γενικό καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα