Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μπεν Άφλεκ;

Μία ηθοποιός φέρεται ως η πέτρα του σκανδάλου στο φημολογούμενο διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, με τα δημοσιεύματα να επιμένουν ότι η ανακοίνωση του χωρισμού είναι θέμα χρόνου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο ηθοποιοί λέγεται πως ζουν χωριστά εδώ και περίπου ένα μήνα, μετά από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφονται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, η ανακοίνωση του διαζυγίου θα γίνει πριν τις 29 Ιουνίου, οπότε και είναι η επέτειος του γάμου τους.

Ενώ το ζευγάρι σιωπά, νέα σειρά δημοσιευμάτων συνεχίζει σήμερα τα περί χωρισμού, υποστηρίζοντας ότι η αιτία είναι η… απιστία!

Συγκεκριμένα, η αρχή του τέλους για τον Μπεν και την Τζένιφερ γράφτηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν η 43χρονη ηθοποιός κατηγόρησε, ακόμα μία φορά, τον 42χρονο καλό της ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την 29χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «The Accountant», την Άννα Κέντρικ, που αναμένεται στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.

Αν και αποδείξεις περί απιστίας δεν υπάρχουν, η ζήλεια της ηθοποιού φέρεται να προκάλεσε έντονους καβγάδες, που είχαν ως αποτέλεσμα ο Μπεν και η Τζένιφερ να μείνουν χωριστά και να πυροδοτήσει τις φήμες για διαζύγιο.

ΠΗΓΗ: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα