Τρίποντο που θα φέρει πρώτα... ηρεμία!

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ και η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι και η καλύτερη στην ομάδα της Λάρνακας, που σήμερα υποδέχεται στις 17:00 την Πάφο για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής, με ένα μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη! 

Ακόμη και μία ισοπαλία θα είναι αποτυχία, αφού θα πρέπει επιτέλους η ΑΕΚ να δείξει τι μπορεί να προσφέρει φέτος στο πρωτάθλημα... Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν, ο Ηλίας Χαραλάμπους για το σημερινό παιχνίδι δίνει έμφαση στο παράγοντα

ψυχολογία και ηρεμία αφού μόνο με τρίποντο, η ΑΕΚ θα τα έχει αυτά. Ο Ιανουάριος είναι πολύ κοντά, η ΑΕΚ θα πρέπει να ενισχυθεί και αυτό σημαίνει ότι ο αντικαταστάτης του Μουρίγιο θα πρέπει να έρθει πανέτοιμος τόσο με την επιλογή προπονητή όσο και με τις επιλογές μεταγραφών. 

Αυτά όμως είναι δευτερεύοντα κάπως αυτή την ώρα στην ΑΕΚ, όλοι σκέφτονται το απογευματινό παιχνίδι και μόνο. Η ΑΕΚ Αρένα φέτος δεν είναι φρούριο, η ΑΕΚ έχει χάσει βαθμούς από Ομόνοια, Απόλλωνα, ΕΝΠ και Ανόρθωση και αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο στοίχημα για τον Ηλία αλλά και τον νέο προπονητή που θα έρθει, να κάνουν ξανά την Αρένα, έδρα. 

Το σημερινό παιχνίδι σίγουρα θα έχει αλλαγές από τον Ηλία Χαραλάμπους και αναμένουμε να δούμε τη πινελιά του Κύπριου τεχνικού στη σημερινή εντεκάδα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα