Τρίποντο για να μείνει σε τροχιά κορυφής

ΑΕΛ
Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν σήμερα την 4η νίκη επί του Άρη στη φετινή περίοδο

Με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες της, η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα τον Άρη στο λεμεσιανό ντέρμπι. Οι «κίτρινοι» του Πάμπου Χριστοδούλου, με αέρα από τις τρεις προηγούμενες νίκες τους σε βάρος του συμπολίτη τη φετινή χρονιά, θέλουν ακόμα ένα τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής, και να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Η ψυχολογία της ομάδας έχει φτιάξει μετά τις νίκες σε πρωτάθλημα

και κύπελλο, ενώ και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών είναι σε υψηλά επίπεδα.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» της Λεμεσού προετοίμασε την ομάδα του για ένα εντελώς διαφορετικό παιγνίδι από το πρόσφατο του κυπέλλου. Ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν από την αρχή δυνατά, να προσπαθήσουν να σημειώσουν ένα τέρμα νωρίς, που θα τους επιτρέψει να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους και να μην επιτρέψει στον Άρη να ελπίζει σε κέρδος. Τους είπε τι πρέπει να προσέξουν και τι να εκμεταλλευτούν. Το ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι να είναι επιθετικά καλή, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μοναδικός απών από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Αρουαμπαρένα. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Σάσι. Φυσικά δεν υπολογίζεται ούτε ο Σόουσα, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σαιζόν. Για πρώτη φορά στη διάθεση του κ. Χριστοδούλου είναι ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός Μιτρέα. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές στον αγώνα του κυπέλλου, έτσι ώστε να τους έχει σήμερα φρέσκους.

Πιθανή ενδεκάδα
Με αυτά τα δεδομένα η 11άδα της ΑΕΛ σήμερα θα αποτελείται από τον Ρομό στο τέρμα. Δεξιά θα είναι ο Αϊρόσα και αριστερά ο Φορτούνα. Στο κέντρο της άμυνας οι Τζούνιορ και Λαφράνς. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν οι Σοάρες, Νικολάου και Πίτι, στα φτερά οι Γεωργιάδης και Μέσκα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σάσι.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο κ. Χριστοδούλου επιλέξει τον Πίτι για το αρχικό σχήμα. Είναι πιθανόν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μιτρέα, αφού ο κ. Χριστοδούλου θέλει να τον έχει στη διάθεσή του στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν μετά το παιγνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΖ.

Περιμένουν κόσμο
Παρά το εργάσιμο της ημέρας, στην ΑΕΛ περιμένουν ότι οι φίλοι της θα δώσουν μαζικά το παρών τους στο Τσίρειο και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους, για να πάρουν ακόμα μια νίκη που θα τους διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Είναι γι' αυτό που η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας όρισε την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ γενική είσοδος. Θα υπάρχει προπώληση στην μπουτίκ της ομάδας μέχρι το μεσημέρι (09:00-13:00), ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του Τσιρείου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα