Ψάχνει για κέρδος στο λεμεσιανό ντέρμπι

ΑΡΗΣ
Το βαθμολογικό κέρδος είναι το ζητούμενο για τον Άρη στο σημερινό λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να το δείξει και κόντρα στη συμπολίτιδα ομάδα, από την οποία ψάχνει τη ρεβάνς και για τον αποκλεισμό του από το κύπελλο. Φυσικά ο κύριος λόγος που ο Άρης θέλει το κέρδος σήμερα είναι για να συνεχίσει την προσπάθειά του για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο μοναδικός απών σήμερα

είναι ο Παχίπης, που έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Μαρτίδη, ο οποίος θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να μπορέσει η ομάδα να του να φθάσει στον στόχο της.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, πιθανότατα θα είναι ο Γιαννακόπουλος στο τέρμα. Δεξιά ο Ράσμους και αριστερά ο Ράντου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ευσταθίου και Αλβάρες. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Αουρέλιο και Μάρτινς, ενώ την 3η θέση διεκδικούν οι Παναγή και Γιούσεφ.

Στα φτερά μάλλον θα είναι οι Μαραγκουδάκης και Παύλου, και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Σκούρτη ή Γκονζάλες. Δεν θα είναι έκπληξη πάντως, αν ο τεχνικός του Άρη επιλέξει για το αρχικό σχήμα τον Κολομβιανό επιθετικό Όσκαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα