Τρείς ταινίες εποχής του Neftlix που θα "ερωτευτείς"! (Βίντεο)

Αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι, ίσως σας έχει "πιάσει" μια λαχτάρα για να πάτε στα πάρκα, βόλτες και ταξίδια ή ακόμη να σου λείπουν τα φλερτ. Εαν δεις τις παρακάτω τρείς ταινίες εποχής τότε σίγουρα θα "ταξιδέψεις".

Τhe King's Speech

Ο Colin Firth υποδύεται συγκλονιστικά τον King George VI ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ένας εξίσου καταπληκτικός Geoffrey Rush

ως Lionel Logue. Μία συγκινητική σχέση με φόντο την Βρετανία σε κατάσταση πολέμου και τα όσα χρειάζονται για να είσαι βασιλιάς ενός έθνους.

Carol

Mεταφερόμαστε στα 50s και συναντάμε την Carol, μία αρκετά δυστυχισμένη νοικοκυρά που ανακαλύπτει τον έρωτα στo πρόσωπο της Therese και η ζωή της αλλάζει εξολοκλήρου. Η ταινία του Todd Haynes είναι αισθητικά άριστη, ατμοσφαιρική από την αρχή έως το τέλος της και φυσικά στελεχώνεται από δύο καταπληκτικές ηθοποιούς. Τόσο η Cate Blanchett όσο και η Rooney Mara ήταν προτεινόμενες για Όσκαρ για την ερμηνεία τους.

Django Unchained

Πρότειται για ένα από τα πιο ψυχαγωγικά που έχει γυρίσει την τελευταία δεκαετία, με τρομερά σκηνικά, κοστούμια και φυσικά την αφρόκρεμα του Hollywood στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Keywords
Τυχαία Θέματα