Τρεις «πονοκέφαλοι» για τον Μπέντο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει focus στην αναμέτρηση της Πέμπτης (16/02) με την Οσμανλίσπορ και ο Πάουλο Μπέντο βλέπει τα προβλήματα να αυξάνονται αντί να μειώνονται. Ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος χτύπησε στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ, πήγε στου Ρέντη με δεμένο το χέρι τη Δευτέρα, θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά συνεχίζει να πονά στην ωμοπλάτη και όσο περνάνε

οι ώρες και δεν σημειώνεται βελτίωση, λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να αγωνιστεί. Το πιο πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση είναι να μην αγωνιστεί ο Νιγηριανός κόντρα στους Τούρκους.

Από την άλλη έχει το μυαλό του και στους Ταρίκ Ελιούνουσι και Αλμπέρτο Μποτία ο Πορτογάλος τεχνικός. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα αγωνιστεί αύριο ο Νορβηγός και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Παράλληλα, ο Ισπανός στόπερ έχει ανεβάσει πυρετό ωστόσο δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του, αλλά επειδή απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το ματς, καλύτερα να μην ειπωθεί… μεγάλη κουβέντα.

Το βλέμμα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει ο Μάνουελ Ντα Κόστα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη λόγω καρτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα