Τραπεζική υπάλληλος καταζητείται για κλοπή και πλαστογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί 53χρονη υπάλληλο ΣΠΕ στην επαρχία Λεμεσού για υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από λογαριασμό 61χρονης πρώην υπαλλήλου της Τράπεζας αλλά και για πλαστογραφία.

Η 61χρονη στην καταγγελία της αναφέρει ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την 53χρονη υπάλληλο της τράπεζας, την οποία εμπιστευόταν για τη διαχείριση των τραπεζικών της λογαριασμών, ωστόσο η τραπεζική υπάλληλος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη

και έκλεψε, σύμφωνα με την παραπονούμενη, ποσό 102 χιλιάδων ευρώ από τον λογαριασμό της.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, 61χρονη πρώην τραπεζικός υπάλληλος κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι η 53χρονη φέρεται να απέσπασε το μεγάλο χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό της.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, η τραπεζική υπάλληλος έδινε χαρτιά προς υπογραφή αλλά και αποδείξεις που όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν πλαστά.

Όταν η 61χρονη πήγε για να ζητήσει κατάσταση λογαριασμού για το γραμμάτιο που διατηρούσε στο πιστωτικό ίδρυμα, προς έκπληξή της διαπίστωσε ότι οι 102 χιλιάδες ευρώ, δεν υπήρχαν στον λογαριασμό.

Η 53χρονη φέρεται να παραδέχθηκε στην παραπονούμενη ότι πήρε το ποσό αυτό από τον λογαριασμό της και δεσμεύτηκε να τα επιστρέψει, κάτι όμως που δεν έπραξε, με αποτέλεσμα η παραπονούμενη να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 53χρονης η οποία και καταζητείται. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα