Το τελευταίο τεστ για Εμάνουελ

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας δίνει το απόγευμα φιλικό παιγνίδι στο Κολόσσι κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η τελευταία ευκαιρία για τον Πέδρο Εμάνουελ να δοκιμάσει πράγματα και, κυρίως, πρόσωπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνήθως σε τέτοια φιλικά χρησιμοποιεί σχεδόν όλους τους παίκτες του, βασικούς κι αναπληρωματικούς, και πιθανότατα να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτούς που δεν έχουν παίξει πολύ στα πρώτα τρία επίσημα παιγνίδια της ομάδας.

Όπως και να ΄χει,

σκοπός του προπονητή του Απόλλωνα είναι να έχει σε ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού στόχος της ομάδας φέτος είναι όλοι οι εγχώριοι τίτλοι και, για να το πετύχει, θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του ρόστερ του. Παίκτες όπως οι Ντουντού και Αλεχάντρο που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα θα πάρουν περισσότερα λεπτά από τους άλλους. Δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκίε και Μάγκλιστα για να είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα και οι τραυματίες Αγγελή και Μακρίδης.

Το κλίμα στο Κολόσσι είναι και πάλι πάρα πολύ καλό έως εξαιρετικό. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του Σούπερ Καπ που από μόνη της θα βελτίωνε το κλίμα. Είναι και η εμφάνιση της ομάδας στο ΓΣΠ που επανάφερε την αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Είχαν ανάγκη αυτήν τη φορά να συνδυάσουν την καλή εμφάνιση με επιτυχία. Γιατί πολύ καλή ήταν η εμφάνισή τους και στην Ελβετία και όμως έχασαν, ενώ πάρα πολύ καλή ήταν για 75 λεπτά και στη Λευκωσία με την Γκρασχόπερς, όμως τα λάθη που έκαναν τους στοίχησαν την πρόκριση. Τώρα που η καλή εμφάνιση δεν είχε λάθη και ήρθε η επιτυχία, όλοι στο Κολόσσι νιώθουν έτοιμοι για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Τίποτα στην τύχη

Όπως είναι γνωστό, το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ήδη έχουν ξεκινήσει την κατασκοπία της Σαλαμίνας για να παρουσιαστεί πανέτοιμη η ομάδα στο «Αμμόχωστος» το ερχόμενο Σάββατο. Άνθρωπος του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα θα βρίσκεται σήμερα στη Λάρνακα για να δει το παιγνίδι της Σαλαμίνας με την Καρμιώτισσα, ενώ ήδη έχουν πάρει πληροφορίες και υλικό από αρκετά παιγνίδια προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων». Ο στόχος είναι να ξεκινήσει ο Απόλλωνας το νέο πρωτάθλημα με το δεξί και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να επιβληθεί του κακού του δαίμονα μέσα στην έδρα του.

Μετεγγραφή διαφοράς

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο Πέδρο Εμάνουελ, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ήταν σαφέστατος. «Έχουμε άλλη μια θέση, αλλά θα φέρουμε μόνο κάποιον που θα κάνει τη διαφορά, δεν θα φέρουμε κάποιον απλά για να τον φέρουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που είναι επαγγελματίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος». Αν βρεθεί παίκτης που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά θα αποκτηθεί. Χρόνος υπάρχει, θέση στο ρόστερ υπάρχει, μπάτζετ υπάρχει, άρα είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο κατάλληλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα