Το σωστό μακιγιάζ για επιτυχημένες φωτογραφίες!

Έχετε βρει τον τέλειο φωτισμό και μια κολακευτική πόζα. Κάτι όμως συνεχίζει να μην σας ικανοποιεί στις φωτογραφίες σας. Μήπως είναι το μακιγιάζ;

Ακολουθούν οι πέντε καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για να αυξήσετε τη φωτογένειά σας.

-H επιδερμίδα πρέπει να δείχνει όσο το δυνατόν πιο καθαρή, ενυδατωμένη και λεία. Ξεκινήστε απλώνοντας ένα primer, το οποίο θα βοηθήσει το foundation να απλωθεί ομοιόμορφα, χαρίζοντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

-Το αντηλιακό δε θα πρέπει να λείπει ποτέ από τη ρουτίνα μακιγιάζ... εκτός και αν πρόκειται να βγάλετε φωτογραφίες. Τα περισσότερα αντηλιακά

δημιουργούν ένα αντιαισθητικό εφέ λευκής μάσκας στις φωτογραφίες με φλας. Η ιδανική επιλογή για την αποφυγή αυτού του προβλήματος είναι η χρήση ενός αντηλιακού με χημικά και όχι φυσικά φίλτρα.

-Δώστε λάμψη στα σημεία που φυσικά θα σας χάιδευε ο ήλιος, όπως ψηλά στα μάγουλα και στο κόκκαλο της μύτης, για να δώσετε μια υγιή λάμψη στο πρόσωπό σας.

-Φροντίστε τα φρύδια να είναι καλοσχηματισμένα. Εάν χρειάζεται,"γεμίστε" τα κενά με ένα μολύβι ή μια σκιά. 

-Τονίστε τα χείλη, περιγράφοντάς τα με ένα μολύβι χειλιών ελάχιστα πιο σκούρο από το φυσικό τους χρώμα. Στη συνέχεια απλώστε ένα διάφανο γκλος ή ένα κραγιόν κοντά στο φυσικό χρώμα τους. Αποφύγετε τις ματ υφές που δεν κολακεύουν τα χείλη στις φωτογραφίες.

Πηγή: 

Keywords
Τυχαία Θέματα