Το πρόγραμμα με Cliftonville FC

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Cliftonville FC στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 20:00.

η ανακοίνωση:

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Joseba Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/07) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων

του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει στις 19:00 στο ΓΣΖ η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Cliftonville FC, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Gerard Lyttle, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων ή στην είσοδο 11 της ανατολικής εξέδρας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» την μέρα του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα