Το ντέρμπι στην Αρένα και οι σκέψεις των δύο τεχνικών

Μόνο ένα παιχνίδι θα γίνει σήμερα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και αυτό είναι ντέρμπι. Στην «ΑΕΚ Αρένα» στις 20:30 η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λάρνακας που έχει 7 βαθμούς, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα με 2-1 από την Ομόνοια ενώ η ομάδα της Λεμεσού που έχει μαζέψει 9 βαθμούς μέχρι στιγμής, θέλει να συνεχίσει στις νίκες καθώς το περασμένο Σάββατο είχε επικρατήσει με 3-1 της Καρμιώτισσας. 

Στην

ΑΕΚ, ο νεοφερμένος τεχνικός, Χοάν Καρίγιο, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Μικέλ Γκονζάλεθ. Στο τέρμα ίσως δούμε τον Τέουνκενς ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Φερνάντες, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ και Ιωάννου. Σπιρόφσκι, Σπόλιαριτς και Άμπραχαμ στο κέντρο και στα άκρα τις επίθεσης τους Γκαρσία και Ακοράν. Κορυφή ο Τρισκόφσκι. 

ΑΕΚ-ΑΕΛ: Τις ενώνει η ίδια… πληγή!

Στην ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ, ετοίμασε τα πλάνα του χωρίς τους Έουλερ, Τόρες, Αβραάμ και Μάιντεβατς που θα είναι εκτός. Στο τέρμα θα είναι ο Βοζίνια, στο κέντρο της άμυνας οι Τεϊσέιρα και Μπουνόζα ενώ στα άκρα της άμυνας οι Κυριάκου και Μπρούνο Σάντος. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μεντόγεβιτς και Παπαφώτης με τον Ριέρα να είναι πιο μπροστά. Ντανίλο και Μηνάς Αντωνίου στα άκρα της επίθεσης και ο Μαέ στην κορυφή. 

Keywords
Τυχαία Θέματα