Επιμένει για Καντέ η Ίντερ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Ενγκολό Καντέ ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε ωστόσο για να κάνουν δικό τους τον παίκτη οι «νερατζούρι» θα πρέπει πρώτα να προβούν σε πωλήσεις παικτών.

Παίκτη προκειμένου να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή αναζητά η Ίντερ. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα του Μιλάνου είναι αυτή του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «νερατζούρι». Τον συγκεκριμένο

παίκτη γνωρίζει πολύ καλά από το κοινό τους πέρασμα στην Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sportη ιταλική ομάδα θα πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών, προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και αξιώνει η Τσέλσι για την παραχώρησή του. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να έχει απορρίψει ήδη προτάσεις από την Ίντερ, στις οποίες περιλαμβάνονταν τα ονόματα των Κρίστιαν Έρικσεν και Μπαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Όσον αφορά τον Καντέ, ο Γάλλος μέσος αγωνίζεται στην Τσέλσι από το 2016 με την φανέλα της οποίας έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 172 εμφανίσεις, 11 γκολ και 7 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα