Το νεόκτιστο κρουαζιερόπλοιο Costa Smeralda σύντομα στη Μεσόγειο

Η Costa Cruises παρουσίασε το νεόκτιστο κρουαζιερόπλοιο της, Costa Smeralda που θα ενταχθεί στα δρομολόγια της Μεσογείου στις 6 Νοεμβρίου 2019 και θα αποτελεί την ναυαρχίδα του στόλου της.

Το Costa Smeralda είναι ένα κρουαζιερόπλοιο νέας γενιάς με καύσιμο το φυσικό αέριο που θα προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία εμπνευσμένη από την αυθεντική Ιταλία και την κομψότητα και φιλοξενία του λαού της. Με μικτό βάρος 182.700 τόνων, μήκος 337 μέτρα και 22 καταστρώματα το Costa Smeralda

θα φιλοξενεί μέχρι 6.518 επιβάτες στις ευρύχωρες καμπίνες του και θα ανεβάσει τις κρουαζιέρες πολυτελείας σε άλλο επίπεδο. Διαθέτει 11 εστιατόρια, 19 μπαρ, 4 πισίνες, νεροτσουλήθρες, θέατρο, καζίνο, γυμναστήριο, σπα και πολλούς άλλους χώρους ψυχαγωγίας, διασκέδασης και δραστηριότητας.

Το στολίδι όμως του Costa Smeralda δεν είναι άλλο από το Colosseo, ένας εντυπωσιακός πολυχώρος που απλώνεται σε 3 καταστρώματα. Η οπτική εικόνα που θα έχετε είναι εκπληκτική χάρη στις φωτεινές οθόνες και τον τεράστιο θόλο, που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία σε κάθε λιμάνι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από την αυγή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Τριγύρω από την κεντρική πλατεία του Colosseo, υπάρχουν θεματικά σαλόνια και μπαρ, όπου μπορείτε να πιείτε από ένα απλό καφέ μέχρι και τη σαμπάνια σας, θαυμάζοντας τη θάλασσα από τον μεγάλο κρυστάλλινο τοίχο.

Από τον Νοέμβριο του 2019, το Costa Smeralda θα πραγματοποιεί την δημοφιλή 8ήμερη κρουαζιέρα στην Δυτική Μεσόγειο και θα επισκέπτεται τα λιμάνια Ρώμη, Λα Σπέτσια, Σαβόνα, Μασσαλία, Βαρκελώνη και Μαγιόρκα.

Και αν νομίζετε ότι οι κρουαζιέρες πολυτελείας με το Costa Smeralda είναι πολύ ακριβές, ξανασκεφτείτε το. Η τιμή πακέτου με το αεροπορικό εισιτήριο, 8ήμερη κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή, μεταφορές, ταξιδιωτική ασφάλεια και όλους τους φόρους, ξεκινά από μόνο €799 το άτομο σε δίκλινη καμπίνα.

Επισκεφτείτε το www.letsgotours.com για ένα εικονικό ταξίδι με το Costa Smeralda ή επικοινωνήστε με το 77778277 για να προμηθευτείτε τον εξειδικευμένο μας κατάλογο και ετοιμαστείτε να σαλπάρετε σε ένα ωκεανό γεμάτο προσφορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα