Το νέο ναυάγιο γράφει... ιστορία

Οριστικά εκτός στόχων έμεινε η Ομόνοια μετά το ναυάγιο στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ. Αν και ο Καντέ εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, η νέα ήττα έβαλε ταφόπλακα στις αμυδρές ελπίδες που είχαν οι πράσινοι για κατάληψη της 4ης και ενδεχομένως προνομιούχας θέσης.

Στη Λεμεσό η Ομόνοια ήταν επιεικώς απαράδεχτη. Δεν είχε πλάνο, ενέργεια και συγκέντρωση. Βασικά δεν είχε τίποτα, αφού πέραν του τέρματος του Νταρμπισάιαρ στο 86’, σε καμία περίπτωση

δεν παρουσιάστηκε διεκδικητική στο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να κάνουν τα στοιχειώδη, ενώ στην επανάληψη παρά την υποφερτή βελτίωση, η εικόνα ήταν και πάλι χάλια.

Είναι αντιληπτό ότι τα προβλήματα στο Σύλλογο είναι πολλά και όσο συσσωρεύονται τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Η Ομόνοια αδυνατεί να σταθεί όρθια απέναντι στην ιστορία της, ενώ στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης.

Φέτος διαγράφει χειρότερη πορεία από πέρυσι και αυτό είναι το σημαντικότερο σημείο αναφοράς. Δυο μήνες πριν το πρωτάθλημα δεν ελπίζει στην Ευρώπη, ενδεχομένως για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά από τότε που έγιναν τα πλέι οφ, φλερτάρει τόσο έντονα και είναι φαβορί για την 6η θέση…

Keywords
Τυχαία Θέματα