Κέρδισε, ελπίζει και περιμένει

Άργησε, αλλά επιτέλους έσπασε την κατάρα των ντέρμπι. Η ΑΕΛ στη 12η απόπειρα τα κατάφερε και πλέον ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Η νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1 διατήρησε τους κίτρινους στην 5η θέση, αλλά πιο κοντά στην ΑΕΚ, που αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Η ΑΕΛ σήμερα βρίσκεται

στο -3 από την ομάδα της Λάρνακας και εύχεται η διαφορά να παραμείνει εκεί στο κλείσιμο της 2ης αγωνιστικής. Εφ' όσον γίνει το επιθυμητό, οι κίτρινοι θα ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες στο πρωτάθλημα. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης, που ενδεχομένως να αποδειχτεί προνομιούχα και εκεί επικεντρώνονται στην ΑΕΛ.

Θα πρέπει, όμως, να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Η νίκη κόντρα στους πράσινους μπορεί να έσπασε την κατάρα στα ντέρμπι, αλλά η εικόνα απέναντι στην αποκαρδιωτική Ομόνοια ήταν απλά ικανοποιητική. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν μια ταχύτητα πιο μπροστά από την αντίπαλο της και κέρδισε, αλλά από εδώ και στο εξής θα έχει σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Επομένως, για να έχει ανάλογα αποτελέσματα θα πρέπει να έχει και καλύτερη απόδοση. Η νίκη ενδεχομένως να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας και είναι εκεί που ποντάρουν στην ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα