Το νέο Audi Q5 σας καλεί να ζήσετε το τώρα!

Οι επισκέπτες των εκθεσιακών χώρων της Audi, εδώ και μερικές μέρες έχουν ένα SUV μοντέλο να τους κερδίζει την προσοχή: το νέο Audi Q5 που μαγνητίζει από την πρώτη κιόλας ματιά. Ο δυναμικός χαρακτήρας σχεδίασής του που εμπνέει υπεροχή και γοητεία, το επιβλητικό καλούπι του με τις αεροδυναμικές γραμμές και τις εκπληκτικές λεπτομέρειες καθώς και η δύναμη που απελευθερώνει σε κάθε διαδρομή με τον αποδοτικό και αισθητά ισχυρό κινητήρα του.

Όποια

κι αν είναι η επιλογή του κινητήρα, TFSI ή TDI, το νέο Audi Q5 δίνει αυξημένες επιδόσεις ενώ η μόνιμη τετρακίνηση quattro προσθέτει καλύτερη ανταπόκριση σε στροφές και επιτάχυνση. Οι ανέσεις και οι τεχνολογίες του νέου Audi Q5 εμπλουτίζουν την εμπειρία της οδήγησης στο έπακρο μειώνοντας την αίσθηση της κίνηση στο δρόμο. Τα άνετα καθίσματα, ο εκφραστικός φωτισμός, τα ηχομονωτικά τζάμια, το κομψό περιβάλλον, τα προαιρετικά sport καθίσματα, το σαλόνι του οδηγού με το προαιρετικό Audi Virtual Cockpit που δίνει πολλαπλές λειτουργίες και πληροφορίες, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου Audi Q5 που το κάνουν να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το νέο Audi Q5 δεν θα μπορούσε να ήταν Audi εάν δεν προσέθετε στους ιδιοκτήτες του ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας. Με τους προαιρετικούς Audi Matrix LED προβολείς και την κάμερα που αναγνωρίζει τα προπορευόμενα και αντίθετα κινούμενα οχήματα ο οδηγός έχει ένα επιπλέον σύμμαχο στην οδήγηση. Τα συστήματα όπως Start-Stop και το comfort key με τον αισθητήρα κίνησης για απασφάλιση της πόρτας χώρου αποσκευών, δίνουν στον ιδιοκτήτη κάτι ακόμα για να το λατρέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα