Limassol Del Mar: Η επιτυχημένη παρουσίαση του έργου

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar η οποία έγινε την περασμένη Τρίτη στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και μελών του οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία. Πολλοί και εκλεκτοί ήταν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την παρουσίαση αυτού του επιβλητικού έργου.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή, δόθηκε η ευκαιρία στους καλεσμένους να μάθουν ότι αφορά στο έργο Limassol Del Mar, το οποίο έρχεται για να βάλει την Κύπρο

στον χάρτη των πιο αξιόλογων και επιβλητικών έργων παγκοσμίως. Το ενδιαφέρον που έδειξαν επί τόπου όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και σημαντικό, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων. Η επιτυχία αυτή αποδίδεται πρωτίστως στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του έργου, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την ποιότητα, τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές, δεδομένα που το καθιστούν ιδανικό για κάθε αγοραστή.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας του έργου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ταινία αυτή θα ταξιδέψει διεθνώς, τεκμηριώνοντας τη μοναδικότητα, το lifestyle και την επενδυτική αξία του Limassol Del Mar.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassoldelmar.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα