Το μέταλλο του πρωταθλητή!

Το αποτέλεσμα που πήρε ο ΑΠΟΕΛ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι η ομάδα διατηρεί το μέταλλο του πρωταθλητή.

Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για τους ''γαλαζοκίτρινους'' αν και υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα. Διότι την κατάλληλη στιγμή έδειξε αντίδραση, μείωσε την διαφορά και παράλληλα πήρε τεράστια δυναμική για την συνέχεια. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ το πράττει αυτό. Ο στόχος είναι να

υπάρξει συνέχεια με μια αντεπίθεση διαρκείας , ώστε να ανεβούν στην κορυφή και να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Το έκτο σερί πρωτάθλημα είναι μεγάλη πρόκληση. Υπάρχει η ποιότητα , το βάθος και με τις κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο υπάρχει πίστη οτι ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να δείξει ξανά ότι δεν υπάρχει κορεσμός στους τίτλους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΑΠΟΕΛ υπερτερεί απο τους αντιπάλους του τόσο στις εμπειρίες και στην νοοτροπία που έχει ως ομάδα με τους περισσότερους τίτλους και με τα όσα κέρδισε απο τις παρουσίες του τα τελευταία χρόνια στους ομίλους. Μεγάλο όπλο του και ο κόσμος που αναμένεται ότι σε αυτή την καθοριστική καμπή θα αυξηθεί και θα είναι περισσότερο παθιασμένος για να σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ ξανά στους τίτλους και στις διακρίσεις.

Το κλίμα άλλαξε άρδην με την νίκη στο Αντώνης Παπαδόπουλος και υπάρχει η προσδοκία ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό των προηγούμενων ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα