Χριστουγεννιάτικες ευχές από Πολιτεία και Εκκλησία

Τέτοιες μέρες η σκέψη όλων βρίσκεται στα σκλαβωμένα εδάφη μας, με τις εκκλησιές να παραμένουν βουβές και αυτά τα Χριστούγεννα.

Ευχές για τερματισμό της κατοχής και προσωπική ευτυχία έστειλαν τόσο η Πολιτεία, όσο και η Εκκλησία.

Καλά Χριστούγεννα, με ευχές για υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Χρειάζεται πολύ περισσότερο

να κάνουμε πράξη τις ευχές μας με τη δική μας προσπάθεια. να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για αν πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε για την οικογένεια και την πατρίδα μας», δήλωσε.

Χριστουγεννιάτικες ευχές και από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, αλλαγή και ελπίδα

Μηνύματα προς την κοινωνία έστειλε και ο Σταύρος Μαλάς.

«Με τη σκέψη στον συνάνθρωπό μας. Με όραμα και σχέδιο για μια Κύπρο ελεύθερη, επανενωμένη και ευημερούσα. με το βλέμμα στο αύριο που μας ενώνει», ευχήθηκε.

Ας συμβάλουμε όλοι ώστε να μην υπάρξει καμμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς γιορτινό τραπέζι ήταν το μήνυμα του κ. Λιλλήκα.

«Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το κοινό καλό. Μόνο έτσι θα ξανανιώσουμε περήφανοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα εθνικά και οικονομικά αδιέξοδα», δήλωσε.

Ας ελπίσουμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που η μισή μας Πατρίδα τελεί υπό κατοχή, το μήνυμα του ΕΛΑΜ.

«Είθε η γέννηση του θεανθρώπου να μας γεμίσει με περισσότερη θέληση και πίστη, ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την πολυπόθητη απελευθέρωση της Πατρίδας μας και κοινωνική ευημερία», ανέφερε.

Παρέμβαση όσον αφορά στο περιεχόμενο της λύσης του Κυπριακού προβλήματος έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος με τη Χριστουγεννιάτικη εγκύκλιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα