«Το μέλλον ανήκει στον Ερμή»

Ο Ζοσέ Σοάρες αναμένεται το Σάββατο στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή και σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Λούη Δημητρίου, θα περάσει από δοκιμαστικά και στο ενδεχόμενο που ικανοποιήσει τότε θα αποτελέσει την 3η προσθήκη της ομάδας, μετά τους Ατόρνο και Τούρκο.

«Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι εκτός Κύπρου, όμως, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν ξεκουράζεται. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες ενίσχυσης. Ο Ζοσέ Σοάρες, θα

έρθει στις 27 του μηνός για να περάσει από εξετάσεις και δοκιμαστικά και αν όλα πάνε καλά, τότε θα αποτελέσει την 3η μετεγγραφή της ομάδας. Αν βρούμε κάτι καλό θα πάρουμε και επιτελικό μέσο. Ίσως να αργήσουμε λίγο».

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι στον Ερμή δεν υπάρχει ταβάνι και βλέπει παιγνίδι με παιγνίδι.

«Στον Ερμή δεν υπάρχει ταβάνι. Βλέπουμε παιγνίδι με παιγνίδι. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δεν ενθουσιαζόμαστε εύκολα και δουλεύουμε σκληρά».

Όσοι ονειρεύονται τον Ονίλο…

Ο Ονίλο έφυγε καλώς κακώς από τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα είναι περιζήτητος. Είχε να πληρωθεί 10 μήνες και έκανε προσφυγή να αποκτήσει την ελευθέρα του. Σήμερα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και συζήτησαν διάφορα θέματα. Ο ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος και δεν υπάρχει θέμα να αποχωρήσει για όσους ονειρεύονται την απόκτηση του».

Καταλήγοντας ο Αντιπρόεδρος του Ερμή ανέφερε ότι η ομάδα δεν είναι φούσκα και δήλωσε ότι μπορεί να υλοποιήσει το στόχο της Ευρώπης.

«Συνεχίζουμε το όραμα και δείχνουμε ότι ο Ερμής έχει όλα τα φόντα να μείνει εκεί. Ο Ερμής δεν είναι φούσκα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και αυτή τη στιγμή μέσα μέσα στα φαβορί για να βγούμε στην Ευρώπη. Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες του πάνω διαζώματος. Ευτυχώς η αποχώρηση του Νίκου Παναγιώτου πέρασε απαρατήρητη και νομίζω ότι το μέλλον ανήκει στον Ερμή. Είμαστε οργανωμένη ομάδα, ο Πρόεδρος δεν κοιμάται και δουλεύει ακούραστα. Θέλουμε διάκριση μέσω πρωταθλήματος και φυσικά βλέπουμε και το κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα