Mάλλον ok η 15η αγωνιστική

Η κατάσχεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών από τα γραφεία της ΚΟΠ η οποία έγινε από τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου ύστερα από δικαστικό ένταλμα, δημιούργησε αρχικά πρόβλημα στην λειτουργία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί η 15η αγωνιστική που είναι ορισμένοι στις 3,4 και 5 Ιανουαρίου να ήταν πιθανό. Αυτό γιατί, δεν θα μπορούσε να λειτουργεί η καθημερινή

ροή εργασιών της ΚΟΠ.

Το θέμα αυτό φαίνεται πως πάει να λυθεί και όπως όλα δείχνουν η 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά.

Τις δυο τελευταίες ημέρες, η ΚΟΠ και η ηγεσία της είχε επαφές με την Αστυνομία και τις Ανακριτικές Αρχές. Τους ζητήθηκε όπως τους δοθούν οι απαραίτητοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ώστε η Ομοσπονδία να μπορεί να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Από την πλευρά τους η Ανακριτικές Αρχές ενημέρωσαν την ΚΟΠ ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιγραφούν οι σκληροί δίσκοι όλων των ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν κατασχεθεί. Έτσι η ΚΟΠ προέβη στην αγορά σκληρών δίσκων και είναι έτοιμη να τους παραδώσει στην Αστυνομία για την αντιγραφή και κατ` επέκταση την επιστροφή κάποιων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την σωστή λειτουργία της Ομοσπονδίας. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα