Το δίλημμα για τον άσσο και ο «Γιόγιο»

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται σαν βασικός στην Ομόνοια στους τελευταίους αγώνες, επιλέχθηκε από τον Πάμπο Χριστοδούλου να υπερασπιστεί τα δίκτυα της Εθνικής.


Μάλιστα ο Κύπριος διεθνής είχε εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιώντας σπουδαίες και καθοριστικές επεμβάσεις. Σχεδόν αλάνθαστος σε όλη την διάρκεια των αγώνων με Ουαλία και Βέλγιο, δέχθηκε δυο γκολ που δύσκολα θα μπορούσε τερματοφύλακας να τα αποσοβήσει.

Πλέον

ο Γιωργαλλίδης με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Εθνικής χτυπά φανέλα βασικού στον αγώνα της Ομόνοιας κόντρα στην Δόξα και ο Κώστας Καϊάφας έχει μεγάλο δίλημμα για την επιλογή στον άσσο. Ο Κωνσταντίνος Παναγή έχει κλειδώσει εδώ και μερικά παιχνίδια με την απόδοση του θέση κάτω από τα δοκάρια αλλά οι εμφανίσεις του Γιωργαλλίδη δεν αφήνουν αδιάφορη την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Ο έμπειρος τερματοφύλακάς έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οι πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Πέραν από την εμφάνιση του Γιωργαλλίδη, άλλος ένας «πράσινος» είχε εξαιρετική και ώριμη εμφάνιση με την φανέλα της Εθνική με Ουαλία και Βέλγιο. Αν και είχε απέναντι του ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης ο Γιώργος Οικονομίδης κατάφερε να κερδίσει πολλές μονομαχίες, να μοιράσει παιχνίδι και να πραγματοποιήσει τις καλύτερες του εμφανίσεις με την Εθνική.

Ο Κώστας Καϊάφας είδε δυο δικούς του ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα