Το "παπούτσι που μεγαλώνει" για τα παιδιά τρίτων χωρών

Αν θα χρειαζόταν να κάνετε μια λίστα απο πράγματα που θα χρειαζόσασταν μόνο για να επιβιώσετε τα παπούτσια θα ήταν στην κορυφή της λίστας. Δυστυχώς τα παιδιά που ζούν σε τριτοκοσμικές χώρες δεν έχουν την πολυτέλεια που όλοι εμείς θεωρούμε δεδομένη. Ο Kenton Lee, ενώ εργαζόταν και ζούσε στο Ναϊρόμπι σκέφτηκε ότι ένα παπούτσι που μεγαλώνει θα ήταν πολύ χρήσιμο για τα παιδιά των τριτοκοσμικών χωρών, αφού μεγαλώνοντας θέλουν συνεχώς καινούργια παπούτσια. 'Με αυτά τα καινοτόμα προϊόντα μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που ζουν σε τριτοκοσμικές χώρες με
απλούς και πρακτικούς τρόπους''.

Το ''παπούτσι που μεγαλώνει'' βγαίνει σε δύο νούμερα. Σε small, όπου μπορούν να το φοράνε παιδιά από το νηπιαγωγείο ως τη τέταρτη τάξη, και σε large, για παιδιά από τη πέμπτη μέχρι την ένατη τάξη. Ενώ τα υλικά από τα οποία φτιάχνεται είναι δέρμα και συμπιεσμένο καουτσούκ.

Το πιο σημαντικό είναι ότι με αυτά τα παπούτσια τα παιδιά μπορούν να προστατευθούν από παράσιτα που βρίσκονται στο έδαφος και διάφορες ασθένειες.

Προσφέροντας 10 δολάρια, ένα νέο ζευγάρι από αυτά τα παπούτσια δίνονται σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο theshoethatgrows.org για παραπάνω πληροφορίες του πως να βοηθήσετε.

Πηγή - The independent

Keywords
Τυχαία Θέματα