Το ακριβότερο έπαθλο στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Το χαμόγελο της ικανοποίησης χιλιάδων δρομέων για τη συμμετοχή τους στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ αλλά και στις διαδρομές ανθρωπιάς, ήταν πάλι το ακριβότερο έπαθλο για τους ανθρώπους της ΟΠΑΠ Κύπρου. Ήταν και ένα μετάλλιο τιμής για τα πενήντα χρόνια δράσης

της εταιρίας ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία, μέσα από τις δημιουργικές διαδρομές της στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και τον αθλητισμό, διανύει τον μαραθώνιο προσφοράς στην κυπριακή κοινωνία.

Ο απολογισμός του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ έχει ήδη αφήσει τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο για την ίδια τη διοργάνωση όσο και για τη χώρα μας, η οποία καθίσταται πια σημείο αναφοράς για τέτοιου είδους ποιοτικές και μαζικές διοργανώσεις. Αφήνει όμως ο απολογισμός και την απέραντη ικανοποίηση από την ενίσχυση του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ενίσχυση που ήταν και η βασική προϋπόθεση για την ΟΠΑΠ Κύπρου, όταν πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Η αυθόρμητη ανταπόκριση όσων συμμετείχαν επιβεβαίωσε τη σημαντικότητα της ευαισθητοποίησης του κοινού, ιδιαίτερα των νέων, στο θέμα των δοτών μυελού των οστών, μέσω της μαζικότητας του αθλητισμού. Η υγιής αξιοποίηση του αθλητισμού αποτελεί άλλωστε συστηματική προσέγγιση της ΟΠΑΠ Κύπρου με ουσιαστικά αποτελέσματα προς το ευρύτερο όφελος της κοινωνίας μας.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την αγωνιστική επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και γιατί λειτούργησε εύστοχα η κοινωνική διάστασή της προς όφελος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, η διαρκής στήριξη του οποίου βρίσκεται στις προτεραιότητες της ΟΠΑΠ Κύπρου» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Αλετράρης, προσθέτοντας και την ικανοποίηση από το γεγονός ότι «οι χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά για τα πενήντα χρόνια της ΟΠΑΠ στην Κύπρο».

Ο κύριος Αλετράρης ηγήθηκε μάλιστα και της ομάδας της ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία έτρεξε με ενθουσιασμό στον Εταιρικό Μαραθώνιο! Κι αν είναι ένας συμβολισμός που αναδεικνύει η αγωνιστική συμμετοχή της ομάδας της ΟΠΑΠ Κύπρου στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, αυτός θα πρέπει ασφαλώς να αναζητηθεί στις διαδρομές προσφοράς που η εταιρία διανύει από το 1969 στην κυπριακή κοινωνία, με σταθερά και συνεπή βήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα