Το TEDxLimassol ολοκληρώθηκε με διαχρονικό χορηγό την ΜΤΝ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στη Λεμεσό στις 3 Οκτωβρίου με μεγάλο χορηγό την ΜΤΝ.

Το TEDxLimassol πραγματοποιείται στο θέατρο Ριάλτο, στις 3 Οκτωβρίου με θέμα True Heroes, με τις διεθνείς προδιαγραφές και είχε σύμμαχο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ΜΤΝ.

Με

τη διαχρονική υποστήριξη της ΜΤΝ το TEDxLimassol έφερε στη σκηνή του φέτος 20 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό οι οποί μετάδωσαν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το TEDxLimassol εντάσσει τη Λεμεσό στον μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα TED event και σχεδιάζεται ώστε να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης για το 2015.

Το δεύτερο TEDxLimassol αντλεί έμπνευση από τον εξωστρεφή και πολυεθνικό, απρόβλεπτο και προκλητικό χαρακτήρα της πόλης. Με την πλειονότητα των προσκεκλημένων να προέρχεται από το εξωτερικό, η εκδήλωση ξέφυγε από την κλασική συνταγή των «τοπικών» διοργανώσεων αντανακλώντας έτσι τον κοσμοπολιτισμό της Λεμεσού. Η διοργάνωση αποσκοπεί να συμβάλει στην τοποθέτηση της πόλης ως επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ενισχύοντας τη διεθνή της εικόνα αλλά και τη στρατηγική της θέση σε επιχειρηματικό και τουριστικό επίπεδο.

Η Λυδία Ζαννέττου Curator του TEDxLimassol δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που έχουμε σύμμαχο την ΜΤΝ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ΜΤΝ πίστεψε στην ιδέα του TEDxLimassol και στις δυνατότητες αυτής της εκδήλωσης από την αρχή και με τη βοήθειά της φέτος καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια εκδήλωση διεθνών προδιαγραφών που θα τοποθετηθεί στο επίκεντρο της προσοχής της χώρας και του κόσμου. Η ΜΤΝ με σταθερό άξονα την καινοτομία δίνει την ευκαιρία και φέτος στους συμμετέχοντες του TEDxLimassol να εμπνευστούν από το λόγο, τη σκέψη και την καινοτόμο δράση των ομιλητών».

Ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen δήλωσε: «Στηρίζουμε τις κυπριακές πρωτοβουλίες που μας φέρνουν σε επαφή με τις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ειδικότερα στην τεχνολογία και την επιστήμη. Έτσι όταν ο πρωτοποριακός διεθνής θεσμός με το κύρος και το δυναμισμό του TED εμφανίστηκε στην Κύπρο, η ΜΤΝ συμμετείχε από την πρώτη στιγμή. Είμαστε διαχρονικοί υποστηρικτές του TED και πιστεύουμε ότι όσοι παρευρέθηκαν στο TEDxLimassol πήραν μια εικόνα από το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα